Hoppa till sidans innehåll

200308


Protokoll fört vid Styrelsemöte med Hälsinglands Bowlingförbund.

Tid Söndag 8/3-2020

Plats Winlunds Måleri, Söderhamn

Närvarande: Mikael Hedström, Berra Hillström,  Tommy Pihlström, Per-Ove(Pojje) Jonsson, Sigrid Månström, Irene Paby, Stefan Johansson, Anders Andersson.

 

§  1  Ordförande Mikael Hedström hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat.

§  2 Dagordningen godkändes i befintligt skick.

§  3 Föregående mötens protokoll genomgicks och lades till handlingarna.

§  4a Ekonomi: Tommy presenterade en rapport per dagens datum. Konstaterades att likviditeten är  god.

§  5 Inkomna Handlingar :Beslöts att Micke åker på Gävleborgs Idrottsförbunds och Sisu Idrottsutbildarnas årsstämmor den 21 April i Gävle.  Berra drog en skrivelse angående ambitiösa ungdomars möjligheter att komma med i en satsning från SvBF. Mötet ansåg att det inte fanns några ungdomar inom distriktet som är kvalificerade så detta lades till handlingarna.

§  6 Ungdom: En diskussion om att försöka starta en ungdomsgrupp med Anders Andersson och Patrik Fahlström fördes. Uppdrogs åt Berra Hillström att ta kontakt med Maria Nylund i Warpen och någon representant från Edsbyn angående detta.

§  7 Utbildning: Micke redovisade hur han vid ordförandekonferensen kritiserat närliggande distrikt för hur de stängt sina planer för utbildning för övriga distrikt .

§  8 Tävlingar: Berra förklarade sitt misstag när han skickade in tävlingsansökningarna för deltävlingarna i Hudiksvall och Söderhamn. Han hade helt enkelt fyllt i på fel rad. Beslöts att det inte var så mycket att göra när det gäller detta. Beslöts dock att stora finalen går med fritt snitt rullande. Berra skriver en text och förklarar sitt misstag på hemsidan.

§  9 Ordförandekonferensen: Micke redovisade från denna men hade inga anteckningar med sig så han lovade återkomma vid nästa möte.

§ 10 Årsmötet: Uppdrogs åt Pojje och Irene att återkomma med förslag på lokal och mat vid nästa möte. Årsmötet går av stapeln 23 maj. Valberedningen inbjuds till nästa möte. Sammankallande är Sanna och ”nylottade” är Craft. Berra tar fram en lista på valen till dess.

§11 Övriga frågor: Pojje tog upp om en filmkamera och tillhörande bärbar data som tidigare använts för filmning vid tränarkurser och liknade. Eftersom den är gammal beslöts att han kan skrota den eller eventuellt lämna den till Erikshjälpen.

§12 Nästa styrelsemöte : Hålls Söndag 19/4-20 Kl 16:00 i Bollnäs Bowlinghall.

§13 Då inget mer fanns att avhandla tackade ordföranden för visat intresse och förklarade mötet avslutat.

 

Vid Protokollet:   Berra Hillström                             Justeras:   Mikael Hedström

 

 

                                                                                                          

Uppdaterad: 11 MAR 2020 11:26 Skribent: Kenneth Karlsson
Epost: This is a mailto link

fhil

Anmäl till Hälsingetouren

http://halsingetouren.meriq.se

 <a

Postadress:
Hälsinglands Bowlingförbund
Berra Hillström, Hjortronvägen 11
824 33 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 065014680, +460705915229
E-post: This is a mailto link

Se all info