Hoppa till sidans innehåll

Styrelsemöte 150416


Protokoll fört vid styrelsemöte med Hälsinglands Bowlingförbund.

Tid Torsdag 16/4 2015 Kl  18:30.

Plats: Tuppz Bowling , Klubbrummet.

Närvarande: Jouni Kemppainen, Berra Hillström, Kenneth Karlsson, Irene Paby, P-O ”Pojje” Jonsson, Sigrid Månström, Frida Hammarström, Anna Schöning.

 

§  1 Ordförande Jouni hälsade de närvarande välkomna och förklarade mötet öppnat.

§  2 Dagordningen godkändes.

§  3 Föregående mötes protokoll genomgicks och lades till handlingarna.

§  4 Ekonomi : Kerstin hade som vanligt skickat en ekonomisk redovisning. Denna visade på en mycket bra likviditet.

§  5 Ungdom: En diskussion uppstod där det konstaterades att det lidit mycket långt in på säsongen och inte mycket tid fanns att göra något mera på. Man enades om att skjuta på detta till det kommande styrelsemötet som föregår årsmötet. Där ska en planering göras för nästa säsong.

§  6 Utbildning: Konstaterades att SvBF tagit fram ett nytt matrial för tränarutbildning steg 1 och 2.

§  7 Seriespelet/Tävlingar: Berra redogjorde för den incident som inträffat i Hudiksvall när det gällde banbehandling under kvalet i HälsingeTouren. Styrelsen kom fram till att för att undvika liknande incidenter kommande säsong måste kvalet spelas på bestämda tider. Berra kommer med ett mera utarbetat förslag till nästa möte. Berra presenterade även ett förslag till tävlingen för funktionsnedsatta som ska spelas i Hudiksvall 6-10 maj. Styrelsen godkände detta förslag. Berra skickar ut inbjudan snarast.

§  8 Valberedningen: Kenneth och Sigrid som representanter för de 2 klubbarna Edsbyn och Elan som denna säsong utgör valberedning förde en diskussion med de övriga.

§  9 Årsmötet och Jubileumsfest: Konstaterades att mycket finns att göra och att tiden lider .

Lokal är dock klar. Det blir Viagården i Hudiksvall. Mat är också klar. När det gäller underhållningen har det dock gått lite grus i maskineriet då Berras bror hade fått förhinder eller om vi ska vara ärliga klantat till det. Han har dock lovat att hjälpa till med att fixa likvärdig underhållare. En inbjudan måste även fixas. Uppdrogs åt Berra att se till att det blir gjort.

Inbjudna till festen utan kostnad ska vara alla medaljörer i DM, omgångsmedaljörer samt även alla som sitter i någon klubbstyrelse i Hälsinglands bowlingföreningar. Även alla tidigare ordföranden i HBF:s styrelse ska inbjudas. 

§ 10 Hemsidan: Jouni tog upp en del kritik som han fått att Edsbyn använt sidan som sida för Edsbysingeln. Kenneth svarade att han tar in allt som han får skickat till sig. Styrelsen konstaterade att Kenneth gör ett bra jobb med att få hemsidan att fungera bra efter våra förhållanden.

§ 11 Nästa styrelsemöte beslöts hållas på golfrestaurangen i Söderhamn 17/5 Kl 12:00.

§ 12 Övriga frågor: Inga övriga frågor framkom.

§ 13 Då inget mer fanns att avhandla tackade ordföranden för visat intresse och förklarade mötet avslutat.

 

Vid Protokollet:                                                                                                         Justeras:

 

 

Berra Hillström                                                                                                          Jouni Kemppainen

Uppdaterad: 06 MAJ 2015 09:44 Skribent: Kenneth Karlsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Hälsinglands Bowlingförbund
Berra Hillström, Hjortronvägen 11
824 33 Hudiksvall

Kontakt:
Tel: 065014680, +460705915229
E-post: This is a mailto link

Se all info