Hoppa till sidans innehåll

Nya oljeprofiler

11 NOV 2019 18:26
Under hösten har Visbys bowlingklubbar kommit överens i samråd med Uncle Joes att byta ut oljeprofilen för alla lag i Div 1, Div 2, Div 3 samt Gotlandsserien för lagen som spelar på bana 11-18.
  • Uppdaterad: 11 NOV 2019 18:26

Höstens "snackis" i Visby har varit kring den utmanande oljeprofilen som representanter från IK Gotlandspärlan och BK Rosen plockade fram innan säsongens start. Efter protester träffades representanter från alla Visbys klubbar i Oktober för att komma överens om profilen skulle spelas på hela säsongen. 3 klubbar röstade för att profilen skulle bytas medans 2 klubbar ville behålla den nuvarande profilen, vilket betydde att den ska bytas ut. 

I dagsläget kommer alla klubbar spela på "Stone Street" fram till årsskiftet. Anders Jacobsson blev utsedd att ta fram 3 nya profiler som tillsammans med "Stone Street" ska få prövas ut. Sedan kommer klubbarna få rösta fram den profilen som kommer ligga för samtliga klubbarna från årsskiftet.

Profilerna Anders har tagit fram är:

Broadway, 37 fot

Stonehenge, 40 fot

2007 World Tenpin Masters 2007, 41 fot

Stone Street, 42 fot

Under vecka 50 kommer profilerna att ligga under träningarna, men info kommer ifrån hallen innan dess. Anledningen till att det blir den veckan är för att det är speluppehåll då.

Skribent: Anders Jacobsson
Epost: This is a mailto link

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014
enbanafritt

Nordic Choice
Sportpriser för idrottare, lag, föreningar och förbund

Projektstöd IF barn-o ungdomar 2020

 SUL

BHL
Inbjudan

 

 
Städa Sverige
 

 
bowlaren_liten
 
Sambla AB
Enklare Ekonomi 

Postadress:
Gotlands Bowlingförbund
Anneli Ekman, Storugns Vitärtsvägen 18
624 53 Lärbro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info