Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Ska Llouis Montfort lyfta bowlingen i norra Dalarna??

15 SEP 2020 14:06
Likt hockeyklubbarna i Sverige så stod Mikael Alfredsson på Arlanda och väntade på säsongens mest spännande nyförvärv inom DalaBowlingen denna säsong. Spanjoren Lluis Montfort landade då för att tillbringa säsongen i Mora och Moraparken Bowling.
  • Uppdaterad: 15 SEP 2020 14:06

Lluis Montfort som rankas som en av Spaniens genom tiderna bästa bowlare, har synts till i Sverige ganska ofta som vapendragare till Thomas Leandersson på olika läger med mera. Då Spanien är hårt drabbade av corona, så blev han sysslolös i hemlandet, då bowlinghallar och nöjes-ställen inte har öppet.

Det som i Augusti började som en skämtsam kommentar, blev helt plötsligt verklighet, då driftige Mikael Alfredsson i BK Karma löste de problem som fanns för en övergång, och nu står man med en mycket kompetent spelande tränare i div 2-laget.

Förhoppningsvis så kommer även övriga klubbar i norra dalarna få nytta av hans kunskaper, då det för tillfället tränar 3 olika klubbar i Moraparken bowling.

Div 1-laget BK Rättvik med 2 st F-lag, samt div 2-klubbarna BK Karma & BK Skinnarna med varsitt F-lag.

Med Lluis som spelande tränare, och flera duktiga nyförvärv, så framstår vägen till div 1 ganska bra utstakad för BK Karma...

Skribent: Lars-Göran Hallström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Dalarnas Bowlingförbund
Backvägen 13
794 33 Orsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info