Hoppa till sidans innehåll

Filip Wilhelmsson klar för Utvecklings-projektet!

03 APR 2020 21:44
SDF Svealands Talang-utvecklings projekt fortsätter arbetet med en lämplig organisation kring detta, och överst på önskelistan över unga Elit-spelare, så fanns naturligtvis Filip Wilhelmsson, BK Kaskad.
  • Uppdaterad: 03 APR 2020 21:44

24-årige Filip Wilhelmsson, BK Kaskad är alltså den första Elit-spelaren som ställer sina kunskaper till förfogande för att utveckla framtida Elit-spelare inom SDF Svealand. Filip är rankad 2:a i Sverige, och precis en sån person som vi vill ha med i organisationen....

Ett bra föredöme och seriös i sin bowling-satsning. Samtidigt som han jagar utveckling i sitt egna spel, vill han förmedla den nya bowlingen vidare till framtidens spelare säger Larsa Hallström.

Jag tycker det är väldigt viktigt att dagens ungdomar får träffa den nya generationen bowling-spelare som kommer fram i Sverige. Naturligtvis så ska Filips deltagande inte äventyra hans egna satsning på bowlingen, utan vi ska hitta lösningar till hans deltagande.

Största delen av de beviljade projekt-pengarna från förbundet, ska ju gå som ekonomisk ersättning till dessa ledare som vill vara med och utveckla nästa generation av unga bowlare.

Förhoppningen är ju att vi ska kunna knyta till oss flera unga och duktiga spelare som har samma intresse och vill vara med i denna utvecklings-fas fortsätter Larsa Hallström.

Vi vill ju inte tala om hur det ska gå till, utan vi vill ju att man som ledare ska vara med och påverka detta projekt.....

Skribent: Lars-Göran Hallström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Dalarnas Bowlingförbund
Backvägen 13
794 33 Orsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info