Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

BK Stöten flyttar till Hedemora Bowling!

30 JUL 2020 15:45
Inför höstens serie-spel så står Bowling-klubbarna i Falun utan hemma-hall på obestämd tid på grund av corona, och försöker hitta lösningar för att kunna fortsätta driva sin verksamhet under säsongen 2020/2021. BK Stöten har valt Hedemora Bowling....
  • Skapad: 30 JUL 2020 15:45

 

BK Stöten behåller ett lag i div 3!

BK Stötens Allan Bergqvist meddelade redaktionen under Onsdagen, och vi hoppas att det kan hålla igång verksamheten under denna säsong, och hall-problemet i Falun löser sig efter nyår eller till nästa säsong.

Hårt tryck på Hedemora Bowling!

Åke & Siv Dahlman kan få en körig höst i bowlinghallen, då sedan tidigare bowlarna i Avesta sökt sig till Hedemora, där det framförallt är pensionärer som söker tränings-tider, och nu kommer även BK Stöten till Hedemora och vill träna en gång i veckan och spela sina serie-matcher i Hedemora.

Många projekt på gång!

Till detta ska även några rekryterings-projekt sättas igång för att locka unga spelare till hallen, och även läger-verksamheten för ungdomar från bergslagen.

Hedemora Bowling har varit öppen under sommaren för första gången på väldigt länge, och har lockat ungdomar tillsammans med Dala Kraft som bjuder på 2 serier bowling...

Hedemora Bowling-vecka startar Säsongen på riktigt...

Under vecka 32 så startar man upp säsongen ordentligt, med Bowling under en hel vecka, som avslutas med final-spel för de 24 bästa spelarna på Söndagen. Kval-spel Tisdag & Onsdag. Tränings-kväll på Torsdagen och Tränings-dag på Fredagen med duktiga instruktörer på plats för att hjälpa bowlarna i regionen. Sedan avslutas som sagt tävlings-veckan med 2 tävlingsdagar.

Unik chans för samarbete och utveckling!

-Det ser ut att bli en spännande säsong i Hedemora Bowling, och jag hoppas verkligen att vi kan utveckla bowlingen i både Hedemora & Falun genom samarbete säger Larsa Hallström, som skapar förutsättningar för bowlingen i Hedemora tillsammans med hallägarna.

BK Granen och BK Stöten har ju ungefär samma struktur i föreningarna, och jag ska försöka bidra med mina idéer i Hedemora till att BK Stöten är väl förberedda att utveckla verksamheten när de flyttar hem igen. 

Skribent: Lars-Göran Hallström
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Dalarnas Bowlingförbund
Backvägen 13
794 33 Orsa

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info