Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Läger och DM

02 MAJ 2018 21:05
Under helgen den 28-29/4 var det full aktivitet bland distriktets juniorer och ungdomar.
Först ut på agendan stod DM. På lördagsmorgonen samlades först ungdomsklassen och taggade till tusen så skulle de göra upp om pallplatserna.
  • Uppdaterad: 02 MAJ 2018 21:46

I tjejklassen så vann Ottilia Olsson som visade upp ett stort spel och även en stark kämpaglöd eftersom hon dagen innan dragit på sig en förkylning. Andraplatsen togs av Alma Jonsson och tredjeplatsen gick till Molly Lindblom. I Pojkklassen så segrade Ossian Olsson efter ett synnerligen stabilt spel, andraplatsen gick till Max Lindblom och tredjeplatsen knep Dexter Hübinette. Alla gjorde en stark insats och extra spännande var det för några som för första gången spelade en tävling.

Resultaten hittar du här

 

I Juniorklassen skulle det visa sig bli en hård kamp, ledningen skiftade med jämna mellanrum, men när sista klotet var rullat så stod Joel Johansson som segrare, andraplatsen knep Axel Eriksson strax före trean Elias Håkansson. Tyvärr så blev det ingen tjejklass i junior-DM.

Direkt efter att priserna var utdelade så drog lägret igång med ett lättare teoripass och därefter praktik på banorna. Lördagen avslutades med en utflykt till Röåns Skytteanläggning, där det serverades middag av JBK´s kockar David och Ubbe. Deltagarna fick sedan prova på att skjuta både gevär och pistol, enligt skytteinstruktörerna så fanns det många talanger bland bowlingungdomarna!

   

På söndagen drog lägret igång igen med frukost 08:00. När alla hade laddat energi så var det hårda pass ända till 13:00 då det avslutades med en gemensam lunch. En enormt trevlig helg som visade att det finns många duktiga ungdomar i distriktet. Starkt kämpat alla! Fler läger kommer säkert och vi hoppas att klubbarna jobbar hårt för att locka fler ungdomar till vår sport.

Deltagare:
Ossian Olsson
Ottilia Olsson
Alma Jonsson
Elin Käller 
Hugo Käller 
Dexter Hübinette
Leo Björlingh 
Max Lindblom 
Molly Lindblom
Joel Johansson
Douglas Henriksson
Axel Eriksson
Elias Håkansson

Skribent: Magnus Nilsson

Postadress:
Ångermanlands Bowlingförbund
Mikael Henriksson, Grubbe 404
872 94 Sandöverken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info