Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

DM Herrar

02 NOV 2010 13:09
I kvalet var det ett resultat som stack ut och det var Daniel Wallangers 1363. Annars var det bara sex resultat över 1200 poäng vilket tyder på ett tufft underlag för de flesta. 1119 poäng räckte för att ta den tolfte och sista finalplatsen.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:15

Under kvalet avgjordes även 2 tävlingen där BK Flash tog storslam med de fyra första platserna. Även i fyrmanna spelet dominerade Flash med en dubbelseger. BK Nolia knep bronsplaketterna.

I semifinalen där resultatet från kvalet halverades spelades det tre serier och de sex sämsta resultatet hade spelat färdigt för dagen. Tyvärr blev det bara två klubbar kvar till finalen.

BK Flash fick med hela 5 spelare till finalen och det var endast Patrik Nylander Domsjö IF som bröt sig in. Det skulle även visa sig att han inte var där som åskådare utan han skrämde slag på nästan alla i finalen efter sina 279 i serie 4. I det läget skilde det endast 15 poäng mellan Daniel Wallanger, Stefan Borgström och Patrik. Stefan Borgström var dock starkast i slutet och spurtade med fina 493 de två sista serierna och vann ganska ohotad till slut. Torbjörn Jonsson kom som en raket med fina 502 poäng och knep bronset strax före Daniel och Magnus Melander.

Stefan Borgström BK Flash hade en lyckad dag och knep alla tre guldmedaljerna.

Ett mycket väl arrangerat DM som var spännande och intressant in till slutet. Mycket glädjande att publiken stannade kvar hela tävlingen igenom.

Skribent: Mats Lundström

Postadress:
Ångermanlands Bowlingförbund
Mikael Henriksson, Grubbe 404
872 94 Sandöverken

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info