Hoppa till sidans innehåll

Samarbetspartners


NC

Nordic Choice

Både utövare, tränare och supportrar behöver vila samt påfyllning av energi.
Stötta ditt förbund genom att boka ditt boende på ett Nordic Choice Hotels i Norden i samband med tävlingar, träningsläger eller varför inte isamband med en skön weekend resa.

Ni erbjuds 10% på samtliga Comfort & Clarion Collection Hotel i Norden 15% på samtliga Quality & Clarion Hotels i Norden

Förbundet får kickback på ert boende! Gäller individuella bokningar upp till 9 rum och som bokas via denna sida.
Bokning av grupp (10 rum eller fler) görs via This is a mailto link

 

Bygghemma

Bygghemma

Bygghemma Sverige är en av Nordens största nätbutiker inom byggvaror, hem och trädgård. Sedan lanseringen av bygghemma.se år 2006 har bolaget snabbt vuxit till en byggvaruhandel med 12 online-butiker och 14 showrooms i Sverige.

Vår affärsidé är att marknadsföra ett brett sortiment av hemförbättringsprodukter på nätet till konkurrenskraftiga priser med hemleverans. Vår målgrupp är främst privatpersoner som vill handla byggvaror från kända varumärken till attraktiva priser.

 

Polarpumpen logo

Polarpumpen

VÄRMEPUMPAR & KOMPLETTA VÄRMESYSTEM

En värmepump är en värmekälla, som kan spara mycket energi. Med värmepumpsteknik kan du få energi från luft eller mark och härlig värme inne, med flera gånger lägre energiförbrukning än med bara el. Polarpumpen erbjuder ett brett utbud av olika sorters värmepumpar, självklart kan du även köpa installation.

Chilli
Chilli

Chilli är möbel- och inredningsbutiken för dig som verkligen älskar ditt hem! Här finns ett brett sortiment av såväl trendiga som klassiska kvalitetsprodukter till otroligt förmånliga priser. 

Idag har vi 7 butiker runt om i landet och har funnits sedan 2002. Sedan 2011 har vi även en webbshop där du som kund kan göra din beställning över internet.

Chilli jobbar med spännande och udda varor från hela världen. Genom att erbjuda ett attraktivt, roligt och föränderligt sortiment av tidsenliga möbler och inredningslösningar vill vi inspirera dig som kund!

 

Trademax

Trademax

Trademax är Nordens ledande möbel- och inredningsbutik på nätet. Sedan 2008 har vi expanderat till över 200 anställda, en omsättning på närmare en miljard kronor och fler än 400 000 nöjda kunder. Förutom 11 fysiska butiker har vi e-handelsbutiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark. 

Trademax startades för att vi tyckte att många möbler och inredningsprodukter i Sverige var onödigt dyra. Många företag köper in varor där flera mellanled ska ha betalt på vägen, vilket leder till höga priser som du som kund får betala i slutändan. Med hjälp av goda kontakter och ett litet antal mellanhänder vill vi erbjuda kvalitetsmöbler till marknadens bästa priser.

 

Enklare logo

 

 


Enklare

Vi är ett företag som är verksamma inom upplysning vad som gäller för dig som privatperson som ska låna pengar, antingen utan säkerhet via så kallade blancolån, eller via privatlån som de också kallas. Du är även välkommen för dig som även söker information om hur du enkelt samlar dina lån eller krediter.

 

Logo Bob partner svart


BOB Partner
 

Vi jobbar med kapabla VVS-montörer/firmor i Huddinge och Tyresö. För dig som bor eller jobbar i Huddinge eller Tyreså och stöter på ett problem med en varmvattenberedare, badrumsrenovering, handfat, avlopp eller något annat VVS-relaterat, bör vi vara det självklara företaget att vända sig till. Du får alltid professionell hjälp av våra rörmokare. Kontakta oss!

 

Sambla

Sambla

Låna pengar - Jämför lån direkt
Gratis och endast en kreditupplysning
Sedan starten 2014 har vi hjälpt över 200 000 nöjda kunder att låna pengar med låg ränta.
Vi hjälper dig att kostnadsfritt jämföra 28 olika banker och få lägsta möjliga räntan.
Ansök idag 
få pengarna i eftermiddag.

 

Euroflorist

Låt oss hjälpa dig att sprida glädje. Uppvakta familj och vänner. Varför inte tacka Eldsjälen som brinner för föreningen. Anledningarna kan vara många och en blomma säger mer än tusen ord.

Vem vill du göra glad idag?

 

toplogo_folkspel


Folkspel

En ideell organisation som ägs av 73 riksorganisationer i Sverige. Folkspel erbjuder svenskt föreningsliv att sälja lotteriprodukter och på så sätt dra in pengar till sin verksamhet. Sedan starten 1990 har Folkspel genererat 16,3 miljarder kronor till svenskt föreningsliv, bland annat genom att föreningarna sålt Bingolotto och Sverigelotten. Folkspel har 104 anställda och huvudkontoret ligger i Mölndal utanför Göteborg.
Folkspel hjälper er förening att få in pengar till lagkassan.
Börja sälja!

Nybergs måleri

 

 

 

Nybergs Måleri AB

Sedan 2014 har O.Nybergs Måleri AB försett Stockholm med diverse måleritjänster, våra målare och tapetserare jobbar över hela Stockholmsregionen. Vi utför allt inom måleri, plus lite till, i Stockholm. Vi målar allt från den lilla lägenheten till den stora villan och byggnaden. Kontakta Nybergs även om du har tankar på att investera i ett Attefallshus!

 

RF


Riksidrottsförbundet

Riksidrottsförbundet är idrottsrörelsens samlade organisation med uppgift att stödja, företräda och leda rörelsen i gemensamma frågor, såväl nationellt som internationellt.

På Riksidrottsförbundets hemsida hittar ni avtal för idrotten inom bl.al resor, hotell och hyrbilar.
Vid bokning av hotell hänvisa till RF:s idrottspriser.
Avtal för idrotten

 Logga


Scandic

Bowlingens Idrottsavtal med Scandic.
Bokningskod: D359097706
Pris för övernattning varierar beroende på tillgång och efterfrågan.
En förening kan teckna ett eget sportkort. Läs mer här!

Uppdaterad: 15 FEB 2018 14:49

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info