Hoppa till sidans innehåll

Nu är det lätt att ansöka om licens

2017-07-05 13:00
Svenska Bowlingförbundet har förenklat ansökandet av licens. Från och med nu går det att ansöka om ny- och åter-licensiering direkt på internet via BITS.
  • Uppdaterad: 2017-07-05 13:08

Som förening har föreningar tidigare varit tvungen att skicka in papper till Svenska Bowlingförbundet när en ny, eller nygammal, bowlare vill börja spela. Nu förenklas det och ansökningen om licens går att göra direkt över internet via BITS.

Det enda som föreningen behöver göra är att se till att klubbens IdrottOnline är kopplat till BITS genom att gå in på administration och sedan integrationssidan i IdrottOnline för att aktivera kopplingen mellan de två systemen. Sedan går det att registrera nya licenser genom att i BITS klicka på den nya knappen: ”Lägg upp nya licenser”.

Väl inne i den nya, förenklade, vyn, lägger föreningen helt enkelt in den nya spelarens uppgifter och vilken typ av licens som önskas. Görs detta innan klockan 11 en vardag godkänns spelaren normalt samma dag, så länge det inte råder några hinder för spelaren (enligt Blå bokens kapitel K).

Denna utveckling är en del i det större arbetet Svenska Bowlingförbundet just nu genomför. Allt för att göra det lättare för fler att bli en registrerad del av oss bowlare.

Manualer finns att läsa här: http://www.swebowl.se/Manualer/

 

Skribent: Markus Hegnelius
Epost: This is a mailto link

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014

Idrottslyftet

 
UPP-slaget 11-13 augusti 2017
 

Sommarläger Nässjö
15-17 Augusti 

 


Anmälan till Elittävlingen i Malmö 6-7/10

 

Samarbetspartners

Sedan starten 1991 har bowlingsporten tjänat över 725 miljoner på att sälja Folkspels produkter. Här finns ytterliggare möjligheter för er förening.

 
Städa Sverige Se film med goda exempel - där föreningar hjälper naturen!
 
bowlaren_liten
Vägledning - Tidningsäventyr

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link

Se all info