Hoppa till sidans innehåll
Foto: JP Parmentier

Se Weber cup i Sverige

2018-06-14 14:57
När Jesper Svensson och Martin Larsen spelar Weber Cup sänds det live i England, men nu går det även att se direkt, och gratis, i Sverige på Viafree.
  • Uppdaterad: 2018-06-14 15:00

I morgon börjar den klassiska matchen mellan Europa och USA som är motsvarigheten till golfens Ryder Cup. Weber Cup spelas i år i brittiska Milton Keynes för första gången och tävlingen sänds, som vanligt, på brittiskt TV. Nytt för i år är dock att det enkelt går att se även i Sverige.

Viafree visas alla matcher direkt och kostnadsfritt med engelska kommentatorer. Därmed går det att se de svenska världsstjärnorna Jesper Svensson och Martin Larsen när de ska hjälpa Europa att ta sin sjätte raka seger.

Faktum är att varken av de svenska deltagarna vet hur det är att förlora med amerikanerna i kampen mellan världsdelarna. Martin Larsen har vunnit 6 gånger och Jesper Svensson har varit med i de två senaste segrarna. De två Team Pergamon-spelarna bilder lag Europa tillsammans med Dominic Barrett, som också vann SM-guld med Pergamon i våras, och Stuart Williams.

Amerikanerna ställer upp med rutinerade Chris Barnes som kapten. 48-åringen har med sig rutin i form av 39-årige Tommy Jones och ungdomlig entusiasm genom två stycken unga tvåhandsbowlare. Kyle Troup, som vann PBA-tävlingen Roth/Holman-double i par med Jesper Svensson, och Anthony Simonsen som förlorade finalen i Münchens världstourtävling mot Jenny Wegner nu i våras.

Spelet inleds på fredag kväll klockan 18:30 med en match Bakers där alla 4 spelarna i vartdera laget deltar. Sedan följer 6 singelmatcher, under lördagen och söndagen spelas sedan singel och dubbelmatcher innan det hela avslutas med en Baker-match.

På en uppbyggd bana med publik på båda sidorna skapar Weber Cup en unik atmosfär som vi i Sverige nu kan ta del av. 

Se allting på https://www.viafree.se/program/sport/weber-cup/ och läs om det hela på www.webercup.com 

Skribent: Markus Hegnelius
Epost: This is a mailto link

 FacebookYoutubeTwitter

Dam-EM i Bryssel 7-16 juni 2018
Dam-EM i Bryssel 8-16 juni 2018
ResultatVeteranlandskamp 12 juni 2018
Resultat


 

Inbjudan till sommarläger 13-15/8 


BITS_logga 2014

Idrottslyftet

 
 
Städa Sverige
 
 

Samarbetspartners

Sedan starten 1991 har bowlingsporten tjänat över 725 miljoner på att sälja Folkspels produkter. Här finns ytterliggare möjligheter för er förening.

 
bowlaren_liten
Vägledning - Tidningsäventyr

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link

Se all info