Hoppa till sidans innehåll

Jesper ligger i topp i Madrid Challenge

06 JUL 2019 22:00
När det återstår endast en kvalstart av Europa Tour tävlingen, Brunswick Madrid Challenge så toppas tävlingen av Jesper Svensson. Ytterligare flera svenskar är också med i toppstriden.
  • Skapad: 06 JUL 2019 22:00

Brunswick Madrid Chalenge har i år ett mycket starkt startfält. Malaysia är det land som har tredjen mest startande, efter Spanien och Sverige i tävlingen. Hela 17 spelare från den asiatiska toppnationen. Utöver det finns flera toppspelare från PBA-touren, Antony Simonsen och Kyle Troup är två av dem.

Under veckan har kvalspelet pågått och när endast en kvalstart återstår så leder Jesper Svensson på 1486 över de sex serierna. Tvåa ligger Malaysias Tun Hakim. På tredje plats ligger Jenny Wegner och fyra är den nyblivne europamästaren William Svensson. Anna Andersson som i slutet av Augusti skall spela VM i Las Vegas, har visat på fint spel då hon ligger nia  i kvalresultaten.

Av det tjugotal svenskar som startat i Madrids Europa Tour-tävling ser det ut som om det blir runt tio svenskar i finalfältet på 48 spelare. Finalen spelas på söndagen och de 16 bästa i kvalet står över första finalsteget och spelar när det åetrstår 32 spelare. Dessa indelas i 16 matcher om 3 serier. När man kommer till semifinal och final spelas matcherna över en serie. Givetvis hoppas vi på fina svenska framgångar.
Resulat av onlinescoring finna på http://www.brunswickmadridchallenge.com

Skribent: Thord Lagercrantz
Epost: This is a mailto link

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014

enbanafritt

SUL

BHL
Inbjudan

Idrottslyftet

 Inbjudan till
sommarläger på
 bowlinggymnasiet
i Nässjö

 
Städa Sverige
 

 
bowlaren_liten
 
Sambla AB

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Se all info