Hoppa till sidans innehåll

Bowlarnas favorithall

2018-02-23 21:19
Sveriges bowlare kommer under våren att, tillsammans med Bowlingföretagarna (SBHF), få möjlighet att rösta fram ”Bowlarnas favorithall”. - Det är ett sätt att berömma de som förtjänar det, säger Hampus Thorstensson på SBHF.
  • Uppdaterad: 2018-02-23 21:20

Varje år håller Bowlingföretagarna, eller Svenska Bowlinghallarnas förbund (SBHF), som de också heter, en gala där de prisar Sveriges bästa bowlinghallar. Till årets prisutdelning lägger de till ett pris: Bowlarnas favorit, där ni, de svenska bowlarna, ska få rösta fram er favorit-hall.
- När det gäller de andra priserna, årets bowlinghall, med flera, så är det SBHF som utser de bowlingföretagare som har gjort mest för svensk bowling. Men nu är det bowlarna själva som får bestämma. Det gör detta till ett väldigt prestigefyllt pris, säger Hampus Thorstensson på SBHF.

Omröstningen kommer att gå till så att alla bowlare uppmanas gå till den nybyggda hemsidan: www.bowlaren.se/bowlingawards.html och nominera den bowlinghall de tycker är roligast att vistas i.
- Man kommer kunna nominera fram till den 4e mars. De fem bowlinghallar som får flest nomineringar kommer sedan, i en ny omröstning, tävla om priset, säger Hampus Thorstensson.

För att få vara med och tävla om folkets pris måste man vara en SBHF-godkänd sportbowlinganläggning och man ska bedriva sportbowling. Priset kommer sedan att delas ut den 9e april när Bowlingföretagarna har sin gala.
- Vi har lite olika sportbowlinganläggningar runt om i landet så nu får vi se vad bowlarna tycker är roligast, säger Hampus Thorstensson.

Hampus Thorstensson, som själv driver Nordmanna Bowling, i Kungälv tycker att det ska bli väldigt roligt att bowlarna själva ska få rösta fram vinnaren av priset.
- Det är ett sätt att berömma de som förtjänar det, säger han. 

Skribent: Markus Hegnelius
Epost: This is a mailto link

 FacebookYoutubeTwitter

SM-veckan
2018-03-22
Final damer 13.05
Final herrar 16.10 

Individuella SM 23/2-27/5

BITS_logga 2014

Idrottslyftet

 
 
Städa Sverige
 
 

Samarbetspartners

Sedan starten 1991 har bowlingsporten tjänat över 725 miljoner på att sälja Folkspels produkter. Här finns ytterliggare möjligheter för er förening.

 
bowlaren_liten
Vägledning - Tidningsäventyr

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link

Se all info