Hoppa till sidans innehåll

Bowlarnas 6 favorithallar

2018-03-12 13:00
452 nomineringar har kommit in i SBHFs omröstning om ”Bowlarnas favorithall”. Nu börjar omröstningen bland de 6 som fått flest nomineringar. - Det är jättekul att de gör en sådan här grej där bowlarna får säga sitt, säger Joackim Biehl.
  • Uppdaterad: 2018-03-12 13:00

Sveriges Bowlinghallars förbund lät er bowlare nominera vilka hallar ni tycker är bäst i landet. Efter att 452 nomineringar har kommit in är det nu dags att rösta på vilken av de 6 som fått flest nomineringar ska få det prestigefyllda priset: ”Bowlarnas favorit”.  

De 6 nominerade hallarna står här nedan i bokstavsordning med en av nomineringarna och kommentar från hallen. Dessa 6 går det att rösta på från måndagen den 12/3, en vecka framåt, till den 19/3 på:  http://www.bowlaren.se/bowlingawards.html  

Birka Bowling – ”Mixen av en riktig bowlinghall och en riktig sportbar är unik. Ofta är det antingen det ena, eller det andra men här är det bägge två.”
- Det känns ju jättebra. Vi har satsat extra mycket det senaste året. Det vi har satsat på, genomgående, är kombinationen mellan sportbowling och lös-spelet. Det har varit framgångsrikt att göra både och, det ena utesluter inte det andra. Det är jättekul att det sprider sig bland bowlarna och besökarna, säger Eric Blomster Kees.

Höganäs Bowling – ”Grym personal som alltid, alltid, alltid ger bästa servicen. De har en brinnande passion och stort engagemang för sina bowlare – unga som gamla.”
- Vi har slitit hårt för att det ska vara mysigt. Vi försöker bara ha en familjär stämning, kul att folk har uppmärksammat det. Det tar jag till hjärtat, jag blir lite mållös. Vi ska fortsätta sträva, alla ska känna sig välkomna och ingen ska känna sig utfryst, säger Mattias Möller.

New Bowl Center, Gullmarsplan, Stockholm – “Ett ställe där både gäster och personal tillsammans skapar en härlig miljö att vara i.”
- Det är fantastiskt kul att höra, jag är oerhört nöjd och smickrad. Vi har en otroligt bra personal mot våra gäster. Vi har alltid en jättebra dialog med våra gäster, alla som kommer in syns, vi har gästerna i fokus. Det finns ingen som kommer in som inte syns, säger Thomas Åhlén.

Nordmanna Bowling, Kungälv – ”De som driver hallen är nytänkande och ser till att alltid ha ”happenings” i olika format. Deras engagemang är enormt!”
- Det känns faktiskt jättehäftigt. Det tyder på att vi gör någonting som sportbowlarna uppskattar. Vi har alltid ett sportbowlingevent som pågår hos oss. Vi ser det här som ett väldigt bra samarbete mellan klubbarna i hallen och hallen i sig. Det är ett långsiktigt arbete som pågått länge och kommer pågå länge till. Jag är lite överväldigad av alla fina ord, säger Hampus Thorstensson.

Nässjö Bowlingcenter, Nässjö – ”En bowlinghall som drivs av en engagerad ägarfamilj som sätter fokus på sportbowling, och där besökarna är en blandning av elitseriespelare, motionsbowling och parabowlare.”
- Det var inte dåligt. Det känns ju rätt hedrande. Det tyder ju på att vi gör någonting rätt här nere i källaren. Vi försöker hålla hallen uppdaterad med diverse redskap och grejer. Vi har allting ”up to date”, det man kan ha, det har vi, säger Mats Andersson.

WB Bowling, Hagfors – ”Alltid lika trevligt att komma till denna hall. Trevlig personal och bra förutsättningar för att spela bowling i en skön atmosfär.”
- Jag blir väldigt glad att det är så många som tycker att vi är bra. Vi lägger ner väldigt mycket tid på sportbowlingen, det känns väldigt bra att folk tycker att det är bra. Vi försöker ha sporten först och ha samma förutsättningar oavsett om det är barn, pensionärer, eller vem det är. Det är väldigt roligt, säger Joackim Biehl.

Skribent: Markus Hegnelius
Epost: This is a mailto link

 FacebookYoutubeTwitter

SM-veckan
2018-03-22
Final damer 13.05
Final herrar 16.10 

Individuella SM 23/2-27/5

BITS_logga 2014

Idrottslyftet

 
 
Städa Sverige
 
 

Samarbetspartners

Sedan starten 1991 har bowlingsporten tjänat över 725 miljoner på att sälja Folkspels produkter. Här finns ytterliggare möjligheter för er förening.

 
bowlaren_liten
Vägledning - Tidningsäventyr

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link

Se all info