Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Spader Dam dominerade

(2019-05-19 12:16)
Första matchen mellan Spader Dam och B-K Eva skulle komma att ta slut illa kvickt - Helsingborgstjejerna dominerade banorna.
 
Den första SM-finalen mellan Team Clan och Team Pergamon slutade oavgjort 10 – 10. Därmed är det garanterat att det blir tre matcher i kampen om SM-guldet. - Det blir grisigt, säger Daniel Fransson i Team Pergamon.
 

B-K Eva i SM-final

(2019-05-18 22:38)
Som om det inte varit nog spännande i tidigare matcher skulle denna match nå höjden av spänning då den avgjordes med en poäng i det absolut sista slaget.
 
Det blir Team Pergamon som spelar SM-final imorgon mot Team Clan. Men BK Jösse från Arvika höll jämna steg med de regerande mästarna i elva serier. - De gör det jäkligt bra, säger Martin Larsen.
 
Efter en helt galen avgörande SM-semifinal, på Världens bästa slutspel, tog sig seriesegrarna från Nässjö: Team Clan till SM-final imorgon. - Det är det som har varit målet hela tiden, säger Peter Nordensson i Clan.
 
Efter gårdagens skrällvinst för B-K Eva behövde Team X-Calibur samla sig för att slå i underläge - något Partillelaget lyckades med.
 
Igår slog BK Jösse de regerande mästarna Team Pergamon efter tre serier i SM-semifinalen. Idag var det Team Pergamon som stod som segrare redan efter tre serier. - Vi är svåra att slå när vi spelar såhär, säger Mattias Wetterberg.
 
Det som under gårdagen såg ut att bli en promenad i parken för Spader Dam skulle komma att bli en utmaning.
 
Precis som igår stod det 10 – 5 till seriesegrarna Team Clan efter tre serier, men idag lyckades inte IS Göta vända matchen. - När vi leder måste vi vara med på förändringen, säger Alfred Berggren.
 
I båda de inledande matcherna på damsidan i slutspelet var det avgjort efter enbart tre serier - den ena matchen betydligt mer överraskande än den andra.
 
Både IS Göta och BK Jösse skrällde i den första semifinalen av herrarnas SM-Slutspel i Nyköping. Göta vände och räddade oavgjort medan BK Jösse slog Team Pergamon klart. - Vi tror på det, säger Linus Carle i Jösse.
 
De åtta slutspelslagen har kommit till Nyköping och ikväll drar slutspelet officiellt igång. Men redan under dagen tränas det på de två oljeprofiler som släpptes igår. - Vi misstänker att det kan bli rätt höga siffror i helgen, säger Annie Thorell.
 
Efter förra årets SM-guld har Team X-Calibur haft en lite svajig säsong och sätter därför inte för stora förväntningar på sig inför årets slutspel. - Vi tar ingenting för givet, säger Joline Persson Planefors.
 

B-K Eva vill ha revansch

(2019-05-16 09:00)
Det är ett revanschsuget B-K Eva som i år gör sitt fjärde raka slutspel. Aldrig har de varit så nära att gå vidare från SM-semifinalen som förra året. - Vi har väntat på det här en hel säsong, säger Erika Svensson.
 
Förra året samlade ”Bowlare bryr sig” in 100 000 kronor till cancerfonden. Till årets insamling hoppas Sandra Andersson engagera fler. - Jag ser inte bara till det pengamässiga, säger hon.
 

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014

SM
Individuella SM 2019
16/3 - 8/6
8-manna
SM-Slutspel 
Nyköping 17-19 maj
enbanafritt

SUL
Resultat och tabeller

BHL
Inbjudan

Idrottslyftet

 Inbjudan till
sommarläger på
 bowlinggymnasiet
i Nässjö

 
Städa Sverige
 

 
bowlaren_liten
 
Sambla AB

Postadress:
Västmanlands Bowlingförbund
c/o Bellevuestadion, Tunbyvägen 91
722 23 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: vastmanland@swebowl.se

Se all info