Hoppa till sidans innehåll

Länsmatch mot Småland

26 FEB 2019 22:41
Den 17 mars är det återigen dags för den anrika traditionella länsmatchen mot Småland. Det här året är vi i Östergötland värdar och matchen kommer spelas i Vilbergen, Norrköping
  • Uppdaterad: 26 FEB 2019 22:41

Det händer mycket i mars i Östergötland! Bland alla DM-starter har vi även hittat tid och plats för att spela länsmatchen mot Småland.

Roligt nog har det varit hård konkurrens om platserna det här året och vi har fått positiva besked från våra uttagna spelare!

Precis som tidigare spelas länsmatchen i fyra klasser med tre spelare i varje klass - totalt 12 spelare från vardera distrikt. Tävlingen spelas över 8 serier eu spelsätt och start i LesLion ingår i årets tävling. Spelare och ledare kommer samlas kl 10.00 i Vilbergen Bowling i Norrköping för att sedan starta länsmatchen kl 11.00. Spelarna spelar i sitt distrikts länströja och vi ser fram mot en riktigt rolig söndag! Efter spelet äter vi en gemensam måltid (tacobuffé) innan prisutdelning och hemfärd.

De spelare som representerar Östergötland i respektive klass är;

Klass Namn Förening
Flickor Alice Lindqvist Team Baltzar BC
  Sandra Lundgren LDBS Zorita
  Ronja Wärlander BK Örnen
Pojkar Felix Bergman Team Linköping BC
  Elliot Moulin Team Baltzar BC
  Victor Brandt BK Sunny
Damer Amanda Engström BK Kaskad
  Rebecca Landqvist BK Kaskad
  Emelie Ottosson BK Origo
Herrar Robin Hultsten Team Linköping BC
  Markus Lenefjäll BK Örnen
  Teodor Samuelsson BK Örnen

Som ni kan se är vi extra glada över att fått ihop både flick- och pojklag med representanter från tre olika hallar! Tror även att vi i år har det yngsta herrlaget (utan att ha kontrollerat statistiken) med herrar i ålder 18-22 år!

Ansvarig för Östgötalaget är förbundets ordförande Leif Hillgren och det känns som att han i år har fått ihop ett riktigt starkt lag. Vi kommer självklart ha fler representanter från Östergötlands Bowlingförbund på plats så ta chansen och kom och titta på bra bowling och byt några ord med oss i förbundet - kanske är det du som vid årsmötet väljer att vara med och utveckla bowlingen i Östergötland!

Vi ser fram mot ännu en trevlig länsmat mot Småland!

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014

enbanafritt

SUL

BHL
Inbjudan

Idrottslyftet

 Inbjudan till
sommarläger på
 bowlinggymnasiet
i Nässjö

 
Städa Sverige
 

 
bowlaren_liten
 
Sambla AB

Postadress:
Östergötlands Bowlingförbund
Box 13050
600 13 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info