Hoppa till sidans innehåll

Info från årsmötet

2018-06-11 22:35
Östergötlands Bowlingförbund har genomfört ännu ett årsmöte med lite omval, nyval och även en motion behandlades.
  • Uppdaterad: 2018-06-11 22:35

 

Årsmötet hölls i år i Idrottens Hus, Klockaretorpet, Norrköping. Pga vägarbeten blev det krångligare än planerat att ta sig till lokalen men alla tog sig dit och det var 12 föreningar representerade och totalt 23 personer. Ordförande Leif Hillgren hälsade välkommen och lämnade över ordet till Svenska Bowlingförbundets representant Jan Weide som berättade om VI2025.

Mötet inleddes med att Årets Bowlare och Svenska Mästare invigde vår nya mobila bowlingbana innan de sedvanliga punkterna med verksamhets- och förvaltningsberättelser och alla val. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet och Leif blev omvald som ordförande för ytterligare ett år. På ordinarie ledamotsvalen blev det tre omval av Karin Wiklund, Roger Jonsson och Maria Bergström. Det blev även ett fyllnadsval där Josefine Engsborn klev in istället för Thomas Askenberg. Som suppleanter blev det omval på Peter Engesten och nyval av Per Tillberg. Årsmötet valde även att välja in Stefan Falkhäll som adjungerad i styrelsen.

I år hade förbundet fått in en motion från BK Örnen som Stefan föredrog. Årsmötet gick på styrelsens linje och yrkade bifall till motionen som kommer justeras lite och skickas vidare till Svenska Bowlingförbundets årsmöte.

Mötet avslutades med prisutdelning, utdelning av seriemedaljer och 300-diplom. Efter mötet intogs en gemensam måltid innan alla skiljdes åt.

Nya styrelsen hade ett konstituerande möte för att tillsätta poster som vice ordförande, kassör, sekreterare och kommittéansvariga etc.

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014


Resultat och tabeller

Idrottslyftet

 

NAG Tournament
3/11-11/11 Skövde
 
Städa Sverige
 

 
bowlaren_liten

Postadress:
Östergötlands Bowlingförbund
Box 13050
600 13 Norrköping

Kontakt:
Tel: Se all info nedan
E-post: This is a mailto link

Se all info