Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till årsmöte!

19 MAJ 2019 21:17
Östergötlands Bowlingförbund inbjuder till årsmöte tisdagen den 4/6 kl 19.00 på Scandic Hotell Nord i Norrköping. Uppdaterad 2019-06-02
  • Uppdaterad: 19 MAJ 2019 21:17

2019-06-02
Med endast två dagar kvar till årsmötet - medlemmarnas och föreningarnas möjlighet att vara med och bestämma och göra sin röst hörd har endast fem av distriktets (ca 24 aktiva) föreningar valt att ta vara på den demokratiska möjligheten. Det finns fortfarande chans att anmäla sig så ta den! Mötesordförande är Jan Weide från Svenska Bowlingförbundet och han kommer berätta lite om kommande nya regler inom bowlingen med möjlighet för er som vill att ställa frågor.
De föreningar som anmält sig är; BK Örnen, Vilbergens HBK, LDBS Zorita, BK Sunny och BK Origo.

Utkast till årsberättelse finns nu på upplagt i dokumentmappen. Upptryckt version med omslag kommer finnas tillgängliga på årsmötet.

Idag har inbjudan till årets årsmöte för Östergötlands Bowlingförbund skickats ut enligt bifogad inbjudan (klicka på länken). Vi bifogar även en anmälan/fullmakt 

ÖBF har ett förberedande möte inför årsmötet på onsdag den 22/5 kl 18.30 och ser gärna att ev motioner/förslag ska ha inkommit till oss till det mötet. Vi vet att det är kort om tid men om ni vet om att ni som förening har något ni vill ha med men inte hinner få fram till dess kan ni höra av er om att ni har något ni vill ta upp och sedan komplettera så fort ni kan. Senast fredag 31/5 vill vi sedan ha underlag för att hinna läsa igenom och få med det till årsmötet.

Vi kommer fram till årsmötet bygga på vår dokumentmapp med handlingar inför årsmötet. Den dokumentmappen hittar ni här (välj sedan kategori 2018/2019)

Varmt välkomna!

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014
enbanafritt

Lanetalk

SUL

BHL
Inbjudan

Idrottslyftet

 

 
Städa Sverige
 

 
bowlaren_liten
 
Sambla AB

Postadress:
Östergötlands Bowlingförbund
Box 13050
600 13 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info