Hoppa till sidans innehåll

Grattis Roger och William!

2017-10-04 00:14
Under Svenska Bowlingförbundets årsmöte delades många fina stipendier ut varav två till Östergötlands duktiga ledare och ungdom!
  • Uppdaterad: 2017-10-04 00:15

Helgen 30/9 - 1/10 var det SDF-konferens och årsmöte för Svenska Bowlingförbundet i Alvik.

Lördagen inleddes med information om verksamheten kopplade till vår gemensamma verksamhetsinrikting VI2025. Från Östergötland deltog ordförande Leif Hillgren och kassör Jan-Erik Falkhäll. Även undertecknad, Karin Wiklund, var med på lördagen som representant och bowlingambassadör för Östergötland. Vi fick chansen när Annika Kilander berättade om rekryteringsarbeta att berätta lite om hur vi jobbat med ambassadörsskapet i Östergötland kopplat till Linköpings Sporthall. Förhoppningen är att fler hallar blir intresserade av att utse en ambassadör som kan vara en länk mellan klubbarna, hallen och distriktsförbundet. Vi måste bli bättre på att visa upp våra starka sidor där en av våra största fördelar är att vi kan verkligen ta emot alla! Det finns en otrolig bredd inom bowlingen med aktiva från 4-årsålder till 99 år! Här pratar vi verkligen om Idrott hela livet!

Årsmötet på söndagen var nog ett av de snabbaste mötena med omval av ordförande, ledamöter och suppleanter. Inga större diskussioner kring styrelsens förslag och motionerna som inkommit.

Efter mötet var det dags för utdelning av stipendier och avtackning. Vi från Östergötland hade nominerat två av våra ledare och eldsjälar. SvBF hade valt att ge det nyinstiftade ledarstipendiet till Roger Jonsson från Team Baltzar, Motala för sitt mångåriga bowlingengagemang när det gäller föreningsverkamheten, ungdomarna och våra parabowlare!

Två duktiga unga spelare nominerade varav William Svensson från BK Kaskad, Norrköping var en av dem. Kul att se att Williams utveckling och prestationer uppmärksammas och hyllas!

 
 Eva-Karin Gyllenberg med Roger Jonsson  William Svensson
Fotograf: Leif Hillgren


Stort grattis till Svensk Bowling som har väldigt många duktiga ledare och spelare som dag ut och dag in fortsätter att brinna för bowlingen!

Skribent: Karin Wiklund
Epost: This is a mailto link

 FacebookYoutubeTwitter


BITS_logga 2014

Idrottslyftet

 
 
Städa Sverige
 
 

Samarbetspartners

Sedan starten 1991 har bowlingsporten tjänat över 725 miljoner på att sälja Folkspels produkter. Här finns ytterliggare möjligheter för er förening.

 
bowlaren_liten
Vägledning - Tidningsäventyr

Postadress:
Östergötlands Bowlingförbund
Box 13050
600 13 Norrköping

Kontakt:
Tel: Se all info nedan
E-post: This is a mailto link

Se all info