Hoppa till sidans innehåll

Enkät om dambowlingen!

26 FEB 2019 22:43
Vi vill samla så många som möjligt av Östergötlands dambowlare och andra som vill vara med och diskutera dambowlingens framtid! Torsdagen den 28/2 kl 18.00 i Sporthallens Bowling, Linköping OBS! Nytt datum, tid och plats!
  • Uppdaterad: 20 FEB 2019 22:33

Nyligen skickades den nya enkäten om dambowlingen ut till samtliga klubbar med licensierade damer. I Östergötland har vi exakt 100 licensierade kvinnor (gäller både a- och b-licens) och nu hoppas vi att så många som möjligt av dessa är intresserade av att samlas en eftermiddag och diskutera dambowlingen!

Vi valde att flytta fram tiden då det blev kort varsel och väldigt få anmälda. Det blir nytt datum, ny tid och ny plats!

Torsdagen den 28/2 kl 17.00 i cafeterian i Sporthallens Bowling i Linköping och Östergötlands Bowlingförbund bjuder alla som kommer på fika. Ingen begränsning per klubb och vi välkomnar även manliga förenings- och/eller hallrepresentanter som vill diskutera dambowlingen - kanske starta upp damlag? Även föräldrar till våra minderåriga licensierade tjejer är givetvis välkomna!

Anmälan via vår facebooksida, kommentera denna nyhet eller skicka e-post till This is a mailto link

Tanken är att börja med lite information från Östergötlands Bowlingförbund om framtida aktiviteter följt av en kort sammanfattning från ordförandekonferensen där damfrågan diskuterades och resulterade i den nya enkäten.
Största delen ägnas åt diskussioner kring frågeställningarna i enkäten och övriga frågor som kommer fram. Vi räknar med att avrunda och sammanfatta kl 19.30.


Har din förening inte fått tag i enkäten (har skickats till klubbens registrerade e-postadress) finns information nedan;

Hej,

Här kommer enkät 2 som tar upp dambowlingens seriespel.

Den första enkäten skickades ut till damer med lag i Nationella damserien. Vi fick in svar från 47 av de 54 klubbar som fått ut enkäten vilket är ett jättebra resultat. Även livliga diskussioner på Facebook har behandlat ämnet.

Denna enkät går ut till alla föreningar, inkl de som fick den första enkäten, som har licensierade damer och syftet är att rädda kvar damernas Div 1 samt få in så många synpunkter från er gällande seriespelet som möjligt.

Klicka här för att komma till enkäten

Vi önskar ett svar per förening och sista dag att skicka in enkäten är den 8/3 - 2019.

Det är frivilligt att fylla i denna enkät men vi önskar att så många som möjligt tar sig tid så vi får ett bra underlag att gå vidare med. Diskutera med klubbkompisarna och säg vad ni tycker.

För frågor kring enkäten, skicka ett mail till This is a mailto link!

Tack på förhand

Med vänlig hälsning 

Eva Bergelin

Helena Josjö

Sandra Eriksson

Mia Arnöman

Skribent: Karin Wiklund
Epost: Adressen Gömd

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014

SM
Individuella SM 2019
16/3 - 8/6
ParaSM
Para SM 2019
4/5 - 12/5

enbanafritt

SUL
Resultat och tabeller

BHL
Inbjudan

Idrottslyftet

 

 
Städa Sverige
 

 
bowlaren_liten
 
Sambla AB

Postadress:
Östergötlands Bowlingförbund
Box 13050
600 13 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info