Hoppa till sidans innehåll

Stadium Sports Camp Bowling 7-13 juli 2019


Stadium Sports Camp är Sveriges största sportläger. I år är bowlingen med som en av 22 sporter. Är du 11-15 år så måste du komma till Norrköping!

7-13 juli 2019 är Norrköping the place to be om du vill uppleva en rolig sommarvecka med andra ungdomar. 2018 var det nästan 8000 ungdomar som deltog i Stadium Sports Camp.

I år kan vi erbjuda en vecka bowlingläger. Som deltagare kommer du att få, på ett roligt och intensivt sätt, gå igenom modern bowling med några av landets bästa bowlingtränare. 

Under veckan kommer du få möta duktiga tränare som jobbar för att du och alla i din grupp ska få en fantastisk vecka. Träningen, som sker ca 2 ggr/dag anpassas efter just din nivå. Fokus kommer främst ligga på teknik och individuell utveckling. Alla tränare och ledare är på plats för att tillsammans med dig uppleva sommarens bästa vecka!

Ta möjligheten att få utveckla din bowling, ha kul på campen och lära känna nya vänner för livet. Välkommen till en otrolig bowlingvecka där vi blandar roliga och lärorika träningar med upptåg och en massa roliga aktiviteter!

Uppdaterad: 05 OKT 2018 12:13 Skribent: Helena Josjö
Epost: This is a mailto link

bowling_pins_large

 

  Hitta oss på Facebook:  


Postadress:
Norrbottens Bowlingförbund
Helena Josjö, Spränggatan 12B
974 32 Luleå

Kontakt:
Tel: +46702124231
E-post: This is a mailto link

Se all info