Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 2018

2018-06-07 07:27
I söndags hade NBF årsmöte, och innan själva mötet informerade André Samuelsson från SISU om vilket stöd de kan erbjuda. Den hetaste frågan vid årsmötet handlade om höjd föreningsavgift för klubbar som inte sköter idrottonline.
  • Uppdaterad: 2018-06-07 07:27

André Samuelsson som är bowlingens kontaktperson från SISU Norrbotten inledde med att informera om Strategi 2025 och de utvecklingsresor som alla idrotter behöver göra samt vad SISU kan hjälpa till med. När det gäller bowlingen uppmanade André oss att bli bättre på att marknadsföra bowlingen som en motionsidrott där man kan motionera på egna villkor, den typen av idrott som ökar mest. 

Läs mer här eller kontakta André: NIF SISU presentation

Årsmötet avlöpte sedan som förväntat och Daniel Unander valdes in som ny ledamot istället för avgående Johannes Granström. Som suppleant valdes Kent-Ove Andersson in istället för Erika Stålnacke.

Eftermiddagens hetaste fråga som gav upphov till diskussion var styrelsens förslag om att höja föreningsavgiften för de föreningar som inte håller idrottonline uppdaterade med aktuella medlemsregister. Eftersom antalet medlemmar i idrottonline delvis ligger till grund för de bidrag både Svenska bowlingförbundet får från RF och för bidrag som NBF får från SvBF är denna förändring önskvärd. Årsmötet beslutade enligt styrelsens förslag.. 

Skribent: NBF
Epost: This is a mailto link

bowling_pins_large

 

  Hitta oss på Facebook:  


Postadress:
Norrbottens Bowlingförbund
Helena Josjö, Spränggatan 12B
972 32 Luleå

Kontakt:
Tel: +4670 2124231
E-post: This is a mailto link

Se all info