Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästboken"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästboken


 

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
30 september 2010 09:39 av Peter Lagerroos

Information...

Det finns faktiskt ett tredje alternativ, man har inte insett vilken genomslagskraft en aktiv och attraktiv hemsida egentligen är. Det borde vara en stående punkt på dagordningen för Styrelsen om hur håller man en hemsida levande. Vilka nyheter ska presenteras här? Vem ansvarar för vilka områden osv.

Håller med dig, Förälder, tråkigt att det ska behöva bli så här, men då kanske vi får upp ögonen och kan göra något mer konkret åt det.

29 september 2010 22:35 av Förälder igen!

Bidrar inte/ Brist på information?

Tack Peter och insatt för Era svar, synd bara att det ska vara så här, När man arbetar med och för ungdomar är det viktigt att vara rak och tydlig. Det finns väl inga som tolkar allt på sitt eget vis som tonåringar och sedan handlar därefter.

Att varken webansvarig eller föräldrar/ungdomar/klubbar inte vet något får man väl tolka som att det inget finns att raportera eller är det hemligt utom för vissa speciellt utvalda?

29 september 2010 11:01 av Insatt!

Tillägg.

Vad gäller brist på information och redovisning för uppdatering som Peter uppger är legio för ungdomskommittén. Denna bristande egenskap inom föreningsorganisationen skapar irritation och gäller inte enbart hemsidan!
Skärpning!

28 september 2010 22:00 av Peter Lagerroos

Uppdaterade sidor...

Hej Föräldrer till bowlare. Det är, som du mycket riktigt påpekade, inte så mycket som har hänt på ungdomssidan sen den skapades.
Mitt bekymmer som webansvarig är att jag är beroende av att få information och material från alla, så som t ex ungdomskomitten. Tyvärr bidrar de inte med något och därmed har jag svårt att bara "skriva ihop något", när jag inte har koll på sakerna. Skicka gärna frågan till Styrelsen för Närke så får frågan mera tyngd, än om jag själv påtalar detta.

/Peter

27 september 2010 17:49 av Förälder till bowlare

ungdomssidan?

På ungdomssidan står att mer information kommer och att sidan är uppdaterad i december 2009. När kommer det mer ? Är det bestämt vilket år?

24 september 2010 12:05 av Team Tuba Pro Shop

Team Tuba nu även i Karlskoga

Nu har vi öppnat upp vår filial i Nobelhallen Karlskoga och där du nu kan få ditt klot borrat samt få massvis av experttips av förbundskaptenen samt en av Sveriges mest meriterade bowlare genom tiderna, Tomas Leandersson.

Tomas Leandersson kommer att finnas på plats i Nobelhallen Karlskoga på TORSDAGAR mellan kl.17-21. Övriga dagar och tider enligt ö.k.

För bokning av borrtid, vänligen kontakta Tomas Leandersson på mobilnr. 070-5605962

7 juni 2010 13:25 av Gunnar Pettersson

Undran

Till Dig undrande!
Det jag skrev till Patrik gällde regler ev. regeländring! Då använder man ett annat forum! Precis som "En annan bowlare" klart uttrycker så är det jag skrev information och borde vara intresseant för alla bowlare i distriktet! Ekonomin i distriktförbundet är knapp i sitt innehåll och det gäller att prioritera till gagn för alla bowlare inom Närkes Bowlingförbund!

7 juni 2010 12:02 av En annan bowlare

Till En bowlare!

Du kanske har rätt i att det inte ska skrivar vissa saker i en gästbok! Men det måste komma fram till oss bowlare i distriktet hur en del (inte?) sköter sitt jobb i en distrikts-styrelse. Alla har väl rätt att få reda på om inte ekonomin är i sin ordning?

7 juni 2010 11:41 av En bowlare

undran

Till Gunnar Pettersson
Som du själv skrev till Patrik I BK Fight Den 7/5
Kl 16,28 skulle vissa saker inte skrivas i denna gästbok.Det du nu håller på med och skriver i denna gästbok är väl såna saker.Håll på med såna saker endast till dom som är berörda av såna saker tex styrelsen.

5 juni 2010 15:36 av Gunnar Pettersson

Info!

Henke!
Jag kan i nuläge ha förtroende med viss skepsis! Hur kunde Du acceptera det bristfälliga bokslutet som förevisades på årsmötet! Om Du skall vara "chefen" så bör Du se när så grava fel i ekonomin uppstår! Jag har nu sänt en skrivelse till Dig och Din styrelse för åtgärd och revision av det omdiskuterade bokslutet! Vi får se vad Du har för pondus i detta ärende!?
Gunnar

Symbol för Idrottslyftet

 

 

 

Postadress:
Närkes Bowlingförbund
Idrottens hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Besöksadress:
Idrottens hus, Karlsgatan 28
703 41 Örebro

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info