Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Tillsammans med O’Learys bowlinghall i Skövde har BK Kyrk i flera år jobbat hårt med rekrytering och att utveckla idrotten bowling. Nu har föreningen 158 licenser. - Det finns inga begränsningar, det här kan bli hur stort som helst, säger Kent Kyrk.
 
Som en del i Swebowls utveckling vill vi nu att du ska hjälpa till och göra ett nytt sidhuvud till hemsidan. Det snyggaste bidraget vinner en signerad landslagströja och äran att få möjlighet till att få sin design högst upp på Swebowl.se.
 
Vid förra veckans bästalistor så hittade vi bara en slagning över 1000. I helgen blev det fem och nu toppade elitspelare. Bäst var Pergamons Adam Andersson med 1038 före Jesper Svensson 1020. På damsidan toppar Nina Flack X-Calibur med 927.
 
FH Engelholm tog en stark bortaseger i Arvika mot Jösse med 12-8. Även Göta vann på bortaplan när man besegrade Kaskad i Norrköping. I dameliten tog X-Calibur sin tredje raka seger.
 

Eva F på hugget

(2017-09-16 21:41)
Eva F visade framfötterna i dagens match mot Sollentuna, flera lag sitter nog ganska nöjda efter segrar på bortaplan och ett lag premiärvann på ny serienivå - där har vi en kort sammanfattning av dagens allsvenska dammatcher.
 
Flash blev det enda laget som vann på bortapaln i Nordallsvenskan denna omgång då laget besegrade Jonsta med klara 15-5. I Vilhelmina blev det dock förlust då hemmalaget vann med 11-9.
 
BK Brio har tagit täten i Mellanallsvenskans Grupp B efter dubbla bortasegrar på lördagen. I Grupp A blev dagens sista match, BK Nobel-BK Bågen, ett tidigt toppmöte som vanns lite överraskande av bortalaget som nu toppar gruppen ensam utan förlust.
 
Den Malaysiske storstjärnan Zulmazran Zulkifli gör sin debutsäsong för BK FH Engelholm i Världens bästa liga. I par med ytterligare en internationell stjärna: Raymond Teece lyckades 33-åringen avgöra dagens möte mot BK Tegnér.
 

Stark seriestart av Joker

(2017-09-16 18:39)
Göteborgslaget Joker har fått en fin start på årets Sydallsvenska. Förra veckan två bortavinster och på lördagen ganska enkel seger med 17-3 mot Kulladal.
 
Örebrolaget BK Merci var nära att ta sina första poäng i Världens bästa liga. Men Örgryte hade en mor- och dotter-kombination som stoppade nykomlingarna. I övrigt tog både Högland och X-Calibur övertygande segrar.
 

Inför andra omgången

(2017-09-15 13:00)
När Världens bästa liga går in på sin andra omgång får vi, bland annat, se två semifinal-repriser från förra årets slutspel: B-K Eva mot Team X-Calibur och Team Pergamon mot Stureby BK.
 

”Robban” i Saudi

(2017-09-14 13:00)
När det Saudiarabiska bowlinglandslaget var med och tävlade i Storm Lucky Larsen Masters passade Swebowl.se på att prata med deras förbundskapten: Robert Andersson. - Det mesta är mer positivt än väntat, säger han.
 
Nina Flack och Wilma Karlsson i Team X-Calibur har startat ett mentorsprojekt tillsammans som de kallar: Tillsammans mot våra mål. - Förhoppningsvis är det en grej som fler väljer att ta efter, säger Nina Flack.
 
Vi på swebowl skall i år genom en text efter varje serieomgång, berätta något vad som händer utanför Elit och Allsvenska serierna. Vi skall då också publicera bästalistor. Denna veckan var det en slagning över 1000 Dennis Hellbergh BK Bågen med 1009
 
Det blev Jesper Svensson som fick avgöra mötet i Weber Cup genom att besegra Marshall Kent med 256-245 och därmed ordna 19-12 till Europa vilket var ointagligt för USA. Segern var Europas femte raka.
 

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014

Idrottslyftet

 
 SUL
Glöm inte att anmäla er till Svenska Ungdomsligan
 
Städa Sverige
 


Anmälan till Elittävlingen i Malmö 6-7/10

 

Samarbetspartners

Sedan starten 1991 har bowlingsporten tjänat över 725 miljoner på att sälja Folkspels produkter. Här finns ytterliggare möjligheter för er förening.

 
bowlaren_liten
Vägledning - Tidningsäventyr

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link

Se all info