Hoppa till sidans innehåll

Externa nyheter


Retriever_Logo

Idag anordnade Ung Fritid Torshälla "Bowling för unga och äldre", på Eskilstuna Bowlingcenter. Cia Hedmark är ungdomsutvecklare på Ung Fritid Torshälla och även hjärnan bakom idén "Bowling för unga & äldre".
 

Poängtapp för X-calibur

(2017-02-22 16:07)
bowling Efter tolv raka segrar i damernas elitserie för Team X-calibur, blev det bara oavgjort, 10-10, borta mot BK Skrufscha, Vänersborg i helgen. Bäst i X-calibur var Mimmi Pettersson med 818 poäng.
 
Det blev en seger och en förlust för BK 59:an vid seriesammandraget i Höganäs. Göta besegrades med hela 17-3 medan det blev förlust mot hemmalaget Höganäs med 7-13. - Vi får vara nöjda med de två poängen, menar 59:ans lagledare Jörgen Sjöberg.
 
Johan Helldén som driver Falkenbergs bowlinghall är utsett till årets unga företagare. Johan Helldén, årets unga företagare, är stolt och glad. - Jag var helt nöjd med att vara nominerad. När det visade sig att jag vunnit blev jag megaglad!
 
På lördagen var det BS Almen som kom till Eds bowlinghall för match i division 2 västra Svealand grupp a.
 

Kaskad föll tungt hemma

(2017-02-19 21:08)
Kaskad tappade mark i jakten på att undvika kvalspelet senare i vår. Inte nog med förlusten med 9-11 mot Falkenberg i Haga Bowling i Norrköping, Kaskad hade oflyt med resultaten även i övrigt.
 
Helgens lokalidrott Cahoots supervändning bäddade för dubbel Sport BK Cahoot stod för en makalös vändning under söndagen vilket bäddade upp för en skön dubbelseger. Cahoots damer bjöd på bragdvändning.
 
Viktiga poäng på spel i Falkenberg. Då klippte Hanna Engberg till med 922 pinnar. - Det är inte många 15-åringar som har gjort det, säger Mats Johansson.
 

Olofströms derbykross

(2017-02-19 16:04)
Ett Olofström BS i storform krossade Karlskrona BK med 18-2 och återtog ledningen i sin division-1 grupp. Unge Lucas Andersson, 16, var tillbaka i A-laget och slog fina 871 poäng.
 
Guldtårtan var framdukad efter SM-succén för 14 dagar sedan. Men något nytt firande blev det inte för Hallandia som förlorade fyrpoängsmatchen mot Cahoot i Falkenbergs bowlinghall.
 
I damernas elitserie i bowling, vann Cahoot från Kalmar söndagsmatchen mot Hallandia i Falkenberg med klara 14-5. I och med andra segern på två dagar så är nu Cahoot femma, närmast under slutspelsstrecket.
 

"Skulle vilja svära lite"

(2017-02-19 12:41)
Vad hjälper det med bästa resultat när vi inte vinner?" Christopher Lüttke i Kaskad hade svårt att glädjas över sina 950 (matchbäst) när Kaskad fick stryk på hemmabanorna mot Falkenberg i bowlingens Elitserie.
 
BJUV. Det är knökfullt i hallen när BK Käglans pensionärer har eftemiddagsträningar två dagar i veckan. Men var finns nästa generation Bjuvsbowlare? Lennart Jönsson började rulla klot som tolvåring.
 
Bowlingstjärnan Nina Flack från Kinna tycker forskningen runt underlivssjukdomen endometrios går alldeles för långsamt. - Just nu har jag mer ont än jag brukar.
 
BK Skrufscha från Vänersborg lyckades få med sig ett lika resultat mot serieledarna Team X-Calibur i damernas elitserie i bowling igår. Matchen slutade 10-10.
 
12

Notiser

Kansliet har flyttat till Idrottens Hus. Våra nya kontaktuppgifter!
 

 


Tidigare Swedish Sim

Swedish Sim Tournament i Nyköping 17-19/3

 

 

Samarbetspartners

Sedan starten 1991 har bowlingsporten tjänat över 725 miljoner på att sälja Folkspels produkter. Här finns ytterliggare möjligheter för er förening.

 
bowlaren_liten
Vägledning - Tidningsäventyr
 
Städa Sverige Se film med goda exempel - där föreningar hjälper naturen!

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link

Se all info