Hoppa till sidans innehåll

Externa nyheter


Retriever_Logo

I år blir det en rekordstor SM-vecka som avgörs i Borås från den 30 juni till 7 juli. Här hittar du information om alla 50 sporter som finns med i programmet.
 
För två år sedan började han med bowlingen på allvar. Nu har Sandvikentalangen vunnit en av de största ungdomstävlingarna i Sverige.
 
Hässleholm Avtalet för bowlinghallen i Tyrs Hov tas över av bowlingklubben BK Hovet. Bowlinghallen har sedan 2014 drivits av Tyringe Hockey i samverkan med BK Hovet, men nu har Tyringe SoS sagt upp avtalet.
 
Ottilia Gunnarsson och Eliaz Olsson tillhör landets största bowlingtalanger. Kusinerna tilldelades nyligen en plats i det riksomfattande Team Talang. I helgen vann Ottilia dessutom Sverigefinalen av Junior Masters.
 

Ny ägare till Rajjens

(2017-06-19 04:00)
Sedan februari i år har bowlinghallen och restaurangen Rajjens en ny ägare. Sedan maj så är den nye ägaren Mikael Liljegren på plats i verksamheten. Mikael Liljegren har en lång yrkeskarriär bakom sig med många olika företag.
 

Williams lukrativa seger

(2017-06-18 16:13)
De 24 bästa spelarna under säsongen samlades för en superfinal av Smålandstouren. Starkast av de alla var Dominos William Svensson - för andra året i rad.
 
Pressmeddelande Jun 13, 2017 13:03 CEST IS Göta i Helsingborg hade den 12 juni årsmöte för 119:e året i följd.
 
Det vimlar av duktiga bowlingspelare i vår trakt, eller som kommer från trakten. Vi har lysande stjärnor som Jesper Svensson, William Svensson, Frida Sethsson och Glenn Andersson för att nämna några.
 
Bowling-SM i Västerås blev en östgötsk framgång med fyra SM-guld och flera andra framskjutna placeringar.
 
Efter att ha varit ledare i över 40 år i Jönköpings bowlingsällskap/boys har Sven Bergh fått Riksidrottsförbundets högsta utmärkelse, ett förtjänsttecken i guld. Det är tredje gången han prisas för sitt engagemang.
 
Jesper Svensson från Vimmerby etta, Glenn Andersson från Västervik tvåa.
 

Sebastian vann allt i SM

(2017-06-08 13:41)
Individuella SM i Västerås gav medaljer till spelare från Norrköpingsklubbarna. I A-klassen i H 31-40 vann Sebastian Gustavsson, Origo, alla sina sju matcher och därmed SM-guldet.
 

SPF Orsa på bowlingresa

(2017-06-08 08:05)
SPF i Orsa har varit på bowlingresa till Karlstad. En resa som innehöll både med- och motgångar. Med fullsatt buss var det dags för den årliga bowlingresan. I år var Karlstad slutmålet så fikastoppet blev därför i Lesjöfors.
 
Två silvermedaljer på SM En plats i "Team Talang". Och ny klubb. Det rullar på bra nu för bowlingtalangen Ida Elofsson. - Det är jättekul, säger 16-åringen. SM för tjejer upp till 16 år avgjordes i Västerås.
 
Team Clan både rustar truppen och tappar spelare inför nästa säsong. Jacob Carlsson och Henrik Johansson lämnar efter SM-silvret i våras samtidigt som en trio förstärker laget. Övergångsfönstret inför nästa bowlingsäsong är nu stängt.
 
12

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014

Idrottslyftet

 

Sommarläger Nässjö
15-17 Augusti 

 


Tidigare Swedish Sim

 

Samarbetspartners

Sedan starten 1991 har bowlingsporten tjänat över 725 miljoner på att sälja Folkspels produkter. Här finns ytterliggare möjligheter för er förening.

 
Städa Sverige Se film med goda exempel - där föreningar hjälper naturen!
 
bowlaren_liten
Vägledning - Tidningsäventyr

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link

Se all info