Hoppa till sidans innehåll

Externa nyheter


Retriever_Logo

Pontus Andersson från Nässjö ligger i toppen i en av världens största bowlingtävlingar. Hans syster ligger inte långt efter. Den största bowlingtävlingen som någonsin spelats i Sverige avgörs just nu i Malmö.
 
Världstouren i bowling är i Malmö. Hemmastjärnan Martin Paulsson är en av dem so...
 
Vimmerby Bowling räddade sig kvar i Allsvenskan med nöd och näppe förra säsongen. Inför den kommande säsongen har de in princip samma trupp men hoppas kunna ta ett steg uppåt i tabellen.
 

Säsongsstart i elitserien

(2017-08-16 06:15)
Den 9 september är det dags för elitseriestart. BK Tegnér är i full gång med förberedelserna inför sin debut i den högsta serien.
 

Lokal trio i världstouren

(2017-08-14 22:01)
De lokala ungdomarna Ottilia Gunnarsson, Eliaz Olsson (kusin till Ottilia) och Ida Elofsson debuterade på världstouren i bowling under måndagen, när kvalet i Lucky Larsen Masters avgjordes i baltiska bowlinghallen i Malmö.
 
Lions i Kalmar delade ut årets ungdomsstipendium under lördagen. Stipendiet ligger på 10 000 kronor och i år fick det delas på två stipendiater. Den ena blev femtonåriga Hanna Engberg som skiktar mot EM med svenska bowlinglandslaget.
 
Imorgon reser Stefan Yngström från Team Enköping till München för att delta i Senior-VM. Där hoppas han kunna motsvara förväntningarna som finns på världslaget Sverige. Inför tävlingarna har det varit hårdträning.
 
På måndag kommer världstouren i bowling till Sverige för första gången, då en deltävling spelas i Malmö. Med den kommer hela världseliten. Och Filip Emanuel, 17, från Ystad.
 
Förra säsongen slutade laget på elfte plats i division 3. Nu är höstens spelschema klart för Emmaboda BK. Bowlingklubben i Emmaboda avslutade förra säsongen på allra bästa sätt när man hemmabesegrade BK Vinden med hela 14-6.
 

Håkan Larsson

(2017-08-08 01:00)
En av svensk bowlings största eldsjälar har gått bort. Håkan Larsson blev 61 år. Håkan växte upp på Teg i Umeå och när Tegshallen öppnade i början av 1970-talet blev den något av ett andra hem för honom.
 
Mellan torsdag och söndag är det fullt med aktiva ungdomar i Gislaved som testar sporter.
 
Polisinspektören Peo Buller från Skara har packat klart väskan med kloten som ska rullas längs bowlingbanorna norr om Hollywood, Los Angeles. På onsdag deltar han i den internationella tävlingen World Police and Fire Games. Hej!
 

Hultin mot världseliten

(2017-08-02 20:21)
Just nu spelas U.S Women's Open i Plano, Texas. Karlstadtjejen Isabelle Hultin spelar i squad B.
 

Elofsson klar för Masters

(2017-07-28 08:58)
Det blev en elfteplats för det svenska femmannalaget i bowling vid Deaflympics på torsdagen. Som bäst låg laget på en niondeplats men halkade sedan ner och slutade elva med en totalpoäng på 5247.
 

Tjernes medi VM-truppen

(2017-07-28 04:00)
BK Jösses Fredrik Tjernes fanns med när spelarna i den norska truppen till VM i Las Vegas presenterades i tisdags.
 

FacebookYoutubeTwitter

BITS_logga 2014

Idrottslyftet

 
Städa Sverige
 


Anmälan till Elittävlingen i Malmö 6-7/10

 

Samarbetspartners

Sedan starten 1991 har bowlingsporten tjänat över 725 miljoner på att sälja Folkspels produkter. Här finns ytterliggare möjligheter för er förening.

 
bowlaren_liten
Vägledning - Tidningsäventyr

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link

Se all info