Hoppa till sidans innehåll

Externa nyheter


Retriever_Logo

Talangen William Svensson har chansen att bli uttagen till sitt tredje Europamästerskap för juniorer.
 

Tungt för Team Alingsås

(2017-12-12 08:14)
Bowling Målsättningen var två poäng, förhoppningen tre eller fyra - men det blev bara en. Team Alingsås avslutade Elitseriehösten med ett tungt sammandrag i Västerås.
 
Hanna Engberg fyllde 16 år i går. Nu vill hon blicka framåt. - Jag börjar få ihop allt bättre nu, säger hon. Man kan lätt luras och tro att Hanna Engberg är äldre än de 16 år hon precis fyllt.
 
Ingen lokal bowlare tog sig hela vägen till slutfinalen. Men en av dem som kom längst var Johan Åberg som även hade ledningen i kvalet under fredagen. Den tjugoandra säsongen av seniortouren för femtioplussare är avslutade.
 

Snöpligt slut för Kaskad

(2017-12-10 18:00)
Vi gjorde två suveräna matcher, men kan ändå inte vara riktigt nöjda," sa Kaskads lagledare Peter Karlsson efter en av fyra poäng i Västerås. Det blev stryk mot bottenlaget Falkenberg med 9-11. - Det var stolpe ut.
 
Affe fortsätter att träffa Nybrobor. Denna vecka har turen kommit till bowlinghallen i Nybro och ingen mindre än Kim Lingvall.
 
Glöm segernollan. Nu vet bowlingspelarna i Örebrolaget BK Glam hur det känns att vinna i elitserien. På söndagen vände laget 9-6-underläge till 11-9-seger mot Falkenberg - och skrev historia.
 
Kaskad förlorade tungt mot bottenlaget. Lördagens elitseriematch mellan Kaskad och Falkenberg avgjordes i Bellevuestadions Bowling i Västerås. En match där tabellpositionen talade till Kaskads fördel på förhand, men det blev nåt helt annat.
 
Flera lokala bowlare kan ta sikte för finalen. En av dem är Johan Åberg som även leder kvalet. - Jag hade marginalerna man drömmer om, säger han. I bowlinghallen i Nyköping är det den tjugoandra säsongen av seniortouren för femtioplussare.
 
En stor företagssatsning är på gång i Luleå som det investerats 120 miljoner kronor i och 45 personer har anställts. Det är entreprenörerna Stefan Karlsson och Mathias Eriksson som står bakom stans nya upplevelsecentrum, Alcatraz.
 
SOCIAL KILLE. Ulf Hammarfjord är ett känt ansikte i bowlingkretsar, men också för den som handlar fisk och skaldjur på Lilla Torget i Lerum.
 

Tungt bowling-VM i USA

(2017-12-06 12:53)
Bowling Det ville sig inte för Sverige i bowling-VM i Las Vegas, USA. Ingen av Partilles fem representanter i det svenska landslaget fick till det. Det blev inte en enda medalj, varken i lag eller individuellt.
 
Bodekull bowling satsar långsiktigt. Den trivsamma miljön går före det sportsliga resultatet. - Ungdomarna är vår högsta prioritet, säger lagledare Manuela Andersson.
 
Det blev en lyckad helg för de lokala bowlinglagen då det blev tre vinster på fyra matcher och därmed fortsatt toppkänning för både Sunnerbo och Markaryd.
 
VM i bowling i Las Vegas blev ingen rolig historia för vare sig Jesper Svensson eller det svenska laget. - Det är en stor besvikelse, säger Jesper Svensson.
 
12

 FacebookYoutubeTwitter


BITS_logga 2014

Idrottslyftet

 
 
Städa Sverige
 
 

Samarbetspartners

Sedan starten 1991 har bowlingsporten tjänat över 725 miljoner på att sälja Folkspels produkter. Här finns ytterliggare möjligheter för er förening.

 
bowlaren_liten
Vägledning - Tidningsäventyr

Postadress:
Svenska Bowlingförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-699 60 00
E-post: This is a mailto link

Se all info